Бургаско дете не може да тръгне на училище, потопа унищожи всичките му дрехи, обувките, раницата му

Който може да помогне! Детето е на 13 години, високо около 1,50 м, обувки № 37-38 номер

Дете от училище ОУ „Княз Борис I” и семейството му се нуждаят от помощ. За това алармира помощник директорката Живка Гергова, която моли за съдействие.
„След наводненията от последните дни наш ученик и семейството му са пострадали и са останали без най-необходимото. Къщата е наводнена и майката днес дойде разплакана да ни каже, че няма да може да го пусне на училище, и да ни помоли да отложим началото на учебната година за сина й. Успяхме да разубедим майката да не спира детето от училище, но в момента събираме дрехи, обувки, ученическа раница за момчето. За сега осигурихме тетрадки и уч. принадлежности, но момчето е останало без нищо”, споделя зам.-директорката на ОУ „Княз Борис I” г-жа Гергова.
Детето е на 13 години, високо около 1,50 м, обувки № 37-38 номер.
„Детето е добро и възпитано, семейството също, но за съжаление никога не са разполагали с достатъчно средства за едно средно статистическо българско семейство. Ако имате излишни , неупотребявани вече домашни уреди, одеяла, зимни дрехи и пр. можете да ги донесете в пом.-дирекцията на училище ОУ "Княз Борис" или да получите от нас адрес, на който да ги занесете на място“, призовават от дирекцията./faragensy.bg