Над 40 симпатизанти на ГЕРБ, живеещи в Тел Авив, подадоха молби за членство в партията

Румяна Бъчварова запозна българската общност с приоритетите на партията

Над 40 симпатизанти на ПП ГЕРБ, живеещи в Тел Авив, Израел, подадоха молби за членство в партията.  Те изразиха и желанието си да помогнат в настоящата предизборна кампания за извънредните парламентарните избори на 5 октомври. 

На среща с българи в Тел Авив г-жа Румяна Бъчварова, член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и водач на листата на партията с кандидати за народни представители в 24 МИР София,  представи програмата и политическите приоритети на ГЕРБ. Симпатизантите на партията изразиха желание да участват активно в кампанията и да убедят много от живеещите в Израел българи да гласуват за ГЕРБ, защото за тях това е единствената възможност да се отстрани завинаги бившата комунистическа партия от управлението на България.

В рамките на срещата водачът на листата с кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ от 24 МИР София отговори и на редицата зададени въпроси относно реализацията на управленската програма на партията.  Симпатизантите на ГЕРБ изразиха желанието си да участват в инициативи  на  партията и след провеждането на изборите, като по този начин ще допринесат за развитието на добрите  двустранни отношения и възможностите за сътрудничество. Изразено беше убеждението, че чрез ГЕРБ много от нашите сънародници в Израел ще се чувстват ангажирани с развитието на България и ще поддържат активен контакта си със страната ни.