„По-шумни и от Ниагарския водопад” – пловдивската публика на Coca-Cola Happy Energy Tour 2014 (снимки)

Животът

12-09-2014, 17:35

Снимка:

Coca Cola

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Близо 18 000 пяха над 6 часа на площад „Централен”

„По-шумни и от Ниагарския водопад” – така Рафи Бохосян похвали екзалтираната пловдивска публика, която се събра миналата вечер на площад „Централен” за турнето Coca-Cola Happy Energy Tour 2014. Близо 18 000 човека бяха нетърпеливи да пеят със своите любимци и още от 16.00 часа заеха местата пред сцената.
Концерта откриха Funky Miracle със страхотни фънк парчета и останаха на сцената, за да допринесат за уникалното звучене на хитовете на всички изпълнители. Атанас Колев представи за първи път на живо пред пловдивска публика актуалния си хит „Шах и мат”, както и неговата запазена марка – хип хоп парчета от Kanye West, Jay Z и Tyga.
VenZy разтопи с усмивка публиката и с хитовете си „По открито небе”, а към него се присъедини чаровната Михаела Филева, за да изпеят заедно „А дано, ама надали“. Михаела тази вечер бе приела предизвикателството на Рафи Бохосян да пеят в официално облекло пред пловдивската публика. Така, облечена в ефектна рокля, Михаела се разтанцува на „Опасно близки”, „Едно наум” и „В реда на нещата”, а Рафи изненада почитателите си с изцяло нова визия с костюм и вратовръзка.
Веднага след нея на сцената изскочи Кристо, за да разбие със своите хитове, а финалът с шармантната Жана Бергендорф за дуета им „Играем с теб докрая” сложи началото на сета на Жана. Тя успя да развълнува и Пловдив и всички пяха заедно с нея дебютния й сингъл „Самурай”.
Ударната четворка Ангел, Мойсей, Pavell и Venci Venc, последвани от Део, Лео, Рафи и Играта нажежиха обстановката до краен предел, преди на сцената да се появи Криско. Той се представи с яки рок аранжименти и размазващи приливи на енергия в „Идеал Петрофф“, „Хората говорят“, „Няма к`во да стане“. В един момент Криско като на шега започна първия куплет на „Видимо доволни”. В крайна сметка неизбежното се случи и ослепителната Мария Илиева се качи на сцената за смазващо, а ла Linkin Park & Jay-Z изпълнениe на „Видимо доволни”. След традиционния ударен финал с “Happy” артистите благодариха продължитлено и сърдечно на публиката.
Почти потеглили за София с автобуса на Турнето, Ангел и VenZy слизаха няколко пъти, за да се снимат с пловдивските фенове и забавиха останалите, които, разбира се, нямаха нищо против. Още един концерт от Coca-Cola Happy Energy Tour 2014 получи своя блестящ и личен завършек.
Грандиозният финал на най-мащабното музикално турне у нас - Coca-Cola Happy Energy Tour, ще е на 14 септември в София на площад Батенберг, където към звездния състав на турнето ще се присъедини и световната музикална сензация Джеймс Артър.
Достъпът до всички концерти е безплатен, а за да разберете какви още изненади Ви очакват, следете Coca-Cola Happy Energy Tour във Facebooк
(http://www.facebook.com//CCHappyEnergyTour), както и медийния партньор CITY радио и телевизия.