Кандидат-депутатите на ГЕРБ за 23 МИР ще облагородяват столичните квартали

Целта е да направим София още по-добро място за живеене, заявяват те

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков и кандидатът за народен представител Кръстьо Кривов, заедно с представители на районната организация започнаха поредица от инициативи, свързани с облагородяването на столичните квартали. Днес те засадиха цветя и почистиха градинките пред КАТ и площад „Радой Ралин“ в квартал „Изток“.

„Целта на тези инициативи е да направим София още по-добро място за живеене. Искаме да дадем пример как да облагородим градската среда чрез подобни „зелени“ прояви. За втори път засаждаме цветя и дървета за тази година и смятаме да разширим обхвата на тази еко-кампания и в останалите столични квартали“, заяви Кръстьо Кривов.

Водачът на листата на ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков даде заявка, че ще взима активно участие във всякакви еко-инициативи и направи призив повече хора да се включат. „Съзнаваме отговорността пред бъдещите поколения да се грижим за природата.  Опазването й е основна грижа на гражданите и ние политиците трябва да даваме добър пример в тази насока, включвайки се и в подобни мероприятия“, подчерта Ненков.