Цветан Цветанов: Само високата избирателна активност може да противодейства на купения вот

Заместник-председателят на ГЕРБ се срещна със симпатизанти в Карлово

"Основна цел на ГЕРБ е да бъде първа политическа сила и да постигне девета изборна победа. България се нуждае от стабилност,а това може да стане от партия, която може да носи политическа отговорност. Това е ГЕРБ".

Това заяви заместник-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов пред повече от 200 души, препълнили залата на Общинския съвет в Карлово. Днес той се срещна с граждани, членове и симпатизанти на партията в област Пловдив. Придружаваха го областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров, водачът на листата Методи Андреев и кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ Пловдив област.

За ГЕРБ не е самоцел управлението, но само то може да реализира нашите политически и управленски идеи, каза още Цветанов. Искаме да има прозрачност, да има отговорност и ГЕРБ е доказала, че ги има, допълни още той.

Цветанов обясни, че кандидатите за народни представители от листите на ГЕРБ се срещат с хората по общините по време на тази кампания, за да обяснят, че само високата избирателна активност е единственото противодействие на купения вот, за това е важно да се гласува на тези избори.