Кандидати за народни представители от ГЕРБ-Бургас се срещнаха с жители на Карнобат

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Бурга сИвелина Василева, Снежина Маджарова, Жечо Станков, Таньо Костадинов се срещнаха днес с жители на Карнобат. Те представиха пред местните хора акцентите от националната и регионалната програма на ГЕРБ.
Ивелина Василева каза, че в платформата на партията е записано изграждането на пречиствателна станция за отпадни води и цялостна модернизация на ВиК мрежите за градовете Карнобат и Айтос. Василева обърна специално внимание и на поетия ангажимент за засилен контрол за недопускане на незаконна сеч в горите. Един от приоритетите на ГЕРБ е реализирането на мащабна програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. В тази връзка ще бъдат предоставени безвъзмездни средства за саниране. „Това много бързо ще доведе до намаляване на сметките за електро и топлоенергия, ще се подобри изцяло облика на населените места и ще се създадат нови възможности за заетост и развитие на малкия и средния бизнес”, каза още Василева.
Снежина Маджарова, която като депутат от 42-рото Народно събрание беше ангажирана пряко с община Карнобат, беше посрещната от местни жители, които й благодариха за оказана подкрепа през изминалата година. „Ако ни дадете възможност на 5 октомври ще продължим да си спазваме поетите ангажименти. Регионалната ни програма е изцяло насочена в посока стабилна заобикаляща ни среда, по-чиста природа и по-добър начин на живот”, каза Маджарова.