Красен Кралев се срещна с жителите на 11 населени места в община Аксаково

Хората му разказаха за проблемите и неволите си

В рамките на един ден кандидатът за народен представител от ГЕРБ-Варна, Красен Кралев обиколи 11 населени места на територията на община Аксаково. Заедно с колегата си Николай Костадинов той се срещна с жителите на град Игнатиево и селата Изворско, Слънчево, Водица, Засмяно, Крумово, Радево, Новаково, Припек, Доброглед, Водица и Любен Каравелово. Без претенции за предизборен рекорд кандидат-депутатите проведоха срещите, за да разяснят управленската програма на ГЕРБ и приоритетите на партията. Варненският отбор на ГЕРБ се е нагърбил с амбициозната задача да обиколи всички населени места от областта до изборния ден – 5 октомври. Целта е посланията на партията да стигнат до хората.

"Кметовете на ГЕРБ са тези представители на местната власт, които наистина работят за хората. Това си личи и от нашите срещи", коментира Кралев. Хората от общината със задоволство изразиха пред него благодарността си към кмета на Аксаково Атанас Стоилов (ГЕРБ), който е реализирал много успешни европроекти. В много от населените места в общината обаче се налагат ремонти на читалища и пътища. "Решението е в европейското финансиране, но само ГЕРБ може да отблокира европейските програми", категоричен бе Кралев.

"Изслушахме много човешки неволи, запознахме се с много проблеми. Някои истории изглеждат абсурдни, но са част от ежедневието на хората. В с. Любен Каравелово например местните жители роптаят, че бившият кмет е продал сградата на кметството", разказа Красен Кралев.