Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София с предизборни инициативи в столицата

На 23.09.2014г.(вторник), кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР ще проведат предизборни инициативи в София.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков ще проведе среща с Асоциацията на вносителите на автомобили в Централата на ПП ГЕРБ в 09:30 часа. От 13:30 часа Ненков и кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23 МИР Веселин Милев и Милена Дамянова ще се срещнат с лекари в IV МБАЛ - София. Александър Ненков и кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 23 МИР Емануела Спасова и Данаил Кирилов ще представят основни акценти от управленската програма на партията на открита приемна за граждани пред Сити център в 15:00 часа. В 17:30 водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР ще проведе среща с работници от автомивка на бул. „Джеймс Баучер”, заедно с Емануела Спасова и Орлин Иванов (СОС). От 18:30 часа в хотел “Диана-3” водачът на листата за 23 МИР Александър Ненков и кандидатите за народни представители Кръстьо Кривов и Валентин Николов ще присъстват на среща, в която ще бъде дискутирана програмата на ПП ГЕРБ за енергийната ефективност с представители на етажната собственост на живущите от район “Дианабад” и всички заинтересовани лица.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-София Милена Дамянова, Теодора Георгиева, Емануела Спасова,Снежана Дукова, Христо Гаджев и Антония Петрова ще проведат среща-дискусия с директорите и учителите на детските градини и обединените детски заведения в София на тема “Ранното детско развитие – инвестиция в икономиката и благосъстоянието на нацията”от 18:00 часа в Общински културен институт-Красно село. В дискусията ще вземе участие и кметът на Столична община и зам.-председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

В 17:00 часа кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 24 МИР Евгения Алексиева, Роман Стоянов, Иван Костов и Зоран Рангелов организират инициатива за облагородяване на междублоковото пространство и поставяне на нови пейки в ж.к.”Сердика”, блок 15. Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 25 МИР Снежана Дукова ще проведе среща с представители на 41 ОДЗ в столичния район “Връбница” от 12:00 часа.