Кандидатът за народен представител Петър Петров: Грижата за хората с увреждания е много важна за ПП ГЕРБ

На среща с членове на Съюза на слепите (СНИМКИ)

Грижата за хората с увреждания е сред основните акценти в политиката на ПП ГЕРБ. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ в Пловдив Петър Петров на среща с членове на Съюза на слепите.

Той припомни огромното съдействие на депутата в 41-вото и 42-рото и кандидат за народен представител в 43-тото Народно събрание Менда Стоянова при формирането на бюджета на Националния център за рехабилитация на слепи в Пловдив. Петър Петров пое ангажимента да работи за утвърждаване на социалната политика на партията, така че в социалните програми да бъдат включени повече нуждаещи се.

Като кмет на район "Източен" и носител на медала "За хората с добри сърца" на фондация "Помогни на нуждаещите се", Петър Петров е особено популярен сред хората с увреждания в района с мащабните благотворителни акции по негова инициатива. Не случайно за срещата с него дойдоха над 100 души.

Единствено стабилно парламентарно мнозинство на ГЕРБ и правителство с министър-председател Бойко Борисов е в състояние да реши тежките проблеми, които остави в наследство катастрофалното за страната управление на БСП, ДПС и "Атака". На 5 октомври гласувайте за Стабилна България с № 9 в интегралната бюлетина, призова кандидатът за народен представител Петър Петров.

На всеки от присъстващите той направи лично дарение от пакетирани хранителни продукти от първа необходимост.