Fibank със специална награда от БОК за подкрепата на младежките олимпийски игри

От години банката е сред най-големите корпоративни спонсори на българския спорт

Fibank (Първа инвестиционна банка) получи специална награда от Българския олимпийски комитет за оказаната подкрепа на младежите и девойките, представили България на младежките олимпийски игри, които се проведоха през месец август в Нанджинг, Китай.
На официална церемония  г-жа Илона Станева, Директор Маркетинг и реклама във Fibank, прие наградата – специално изработен колаж с автографите на спечелилите медали млади олимпийци, символ на тяхната признателност за оказаната подкрепа от страна на Банката. Наградата връчи лично г-жа Стефка Костадинова, Председател на БОК.

„Първа инвестиционна банка от години е сред най-големите корпоративни спонсори на българския спорт. Ще продължим и занапред да подкрепяме активно българските спортисти”,  заяви г-жа Станева. Тя поздрави младите ни надежди за чудесните резултати и им пожела още много успехи в спорта. Г-жа Станева връчи и специални награди на младите олимпийци – монета „Пегас” на младежите медалисти и кюлче-медальон „Глаголица” на девойките.

Fibank вече 8 години подпомага дейността на БОК, генерален спонсор e на БФСки, основен спонсор на Българската федерация по лека атлетика (БФЛА) и спонсор на федерацията по триатлон.