Цецка Цачева: ГЕРБ се нагърбва с изключително тежка задача - да стабилизира държавата

"За съжаление управляващите направиха така, че 2014-та е нулева година за България", заяви Цецка Цачева

„Няма как в пазарна икономика по административен ред с поръчка от „Позитано” да се задържа ниска цената на електроенергията”, категорична бе Цецка Цачева – водач на листата на ГЕРБ за Плевен.

Тя и кандидатите за народни представители Владислав Николов, Мартин Митев, Ралица Добрева и Емил Абрашев се срещнаха с бизнесмени и ангажирани в сферата на сигурността и охраната. Икономическа стабилност и подкрепа на бизнеса – това бе темата, която най-силно интересуваше хората.

Водачът на листата на ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева отбеляза, че една от първостепенните задачи на бъдещо правителство на Бойко Борисов ще бъде възстановяване доверието на Европа към България. „ГЕРБ се нагърбва с изключително тежка задача, да стабилизира държавата. Имаме пълната подкрепа на европейските ни партньори. Сред тежките последици от измъченото управление на БСП и ДПС с подкрепата на Атака е спирането на всички еврофондове. 320 млрд. може България да ползва от европейската солидарност за новия програмен период 2014-2020 година. За съжаление обаче управляващите направиха така, че 2014-та е нулева година” , каза Цецка Цачева. „Нещата са възможни. Просто трябва да работим.”, обобщи водачът на листата на ГЕРБ за Плевен.