Ясна е вече пълната организация за продажбата на билети за мача "Берое" - ЦСКА

Двубоят ще се проведе на 28.09.2014 г. от 19.30 ч. на стадион „Берое“

Билетите за двубоя са на цени 5 лв., 8 лв. и 30 лв. Входът за деца до 12 години е свободен.

Билетите за мача са в предварителна продажба на две места – в Официалния фен магазин на ст. „Берое“ (влиза се през вход 5 на схемата по-долу) и в Офис магазин на НФК на ул. „Захарий Княжески“ 81А (зад Съда).

От двете места можете да закупите билети от 8 лв. (редовен), 5 лв. (ученици и пенсионери), а в Официалния фен магазин има и билети от 30 лв. за VIP зоната.
В деня на мача ще работят седем каси, които ще отворят в 16.30 часа, три часа преди началото на мача.

Пред стадиона ще работят пет каси. Двете каси в ляво (запад) ще продават само билети с намаление, които са на цена от 5 лв. В дясно (изток) двете каси ще продават билети от 8 лв. и от 30 лв. Средната каса ще продава билети от 8 лв. и 5 лв. (тя е предвидена предимно за родители с деца). Ще работи касата до стълбите на козирката (вход 5). На нея ще могат да се закупят билети от 8 лв. и 30 лв.

В деня на мача официалният фен магазин на „Берое“ ще работи с отварянето на стадиона (2 часа преди двубоя) . Ще работи и касата на сектора за гостуващи фенове пред сектора за гости откъдето привържениците на ЦСКА могат да закупят пропуски на цена 8 лв. В сектора за гости няма да се допускат зрители с билети с намаление!

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ВХОДОВЕТЕ:
– ВХОД 1: Допускат се както намалени и редовни билети, така и абонаментни карти, важащи за сезон 2014/15.
– ВХОД 2: Допускат се единствено редовни билети.
– ВХОД 3: Допускат се единствено редовни билети и притежатели на абонаментни карти, важащи за сезон 2014/15.
– ВХОД 4: Допускат се единствено хора в неравностойно положение и хора с увреждания.
– ВХОД 5: Допускат се единствено редовни билети и притежатели на VIP, абонаментни и журналистически карти, важащи за сезон 2014/15.
– ВХОД 6: Допускат се единствено привърженици на гостите от ЦСКА.

Във връзка със засилените мерки за сигурност за срещатасе умоляват всички зрители да спазват изнесените указания, както и да пристигнат на стадиона по-рано за по-спокойно влизане в съоръжението и по-малко струпване на хора на входовете.