Водачът на листата на ГЕРБ в Ловеч: Време е ГЕРБ пак да спасява от БСП и БСП

Новините

27-09-2014, 14:31

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Единствената партия, в която Европа има доверие е ГЕРБ

Корнелия Маринова: Не позволявайте другите да ви заслепяват с популистки обещания

  Време е ГЕРБ пак да спасява държавата от БСП и ДПС. Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ-Ловеч Корнелия Маринова пред жителите на селата Славяни, Умаревци, Йоглав и Дойренци. „Да спрем свободното падане на държавата. Имаме нужда от стабилност, от ред, имаме нужда от работещи институции с грижа за хората“, призова Маринова.

   „В ръцете Ви е програмата на ГЕРБ, добре се запознайте с нея и не позволявайте другите да ви заслепяват с популистките си обещания. Всички вече видяхме, че БСП не може да разкрие 250 000 работни места, че минималната заплата не може да е 1000 лв., а минималните пенсии 500 лв., защото няма откъде да се вземат тези пари. Ние от ГЕРБ имаме реалистична и изпълнима програма, която ако получим доверието ви – започваме да изпълняваме веднага“, обясни Маринова.

   По думите й, БСП изобщо няма програма. „Има нещо, което се казва "платформа”, което представлява няколко слайда, звучащи като заклинания, и познатата ни до болка вече лява риторика. Нито една мярка, нищо конкретно. И най-важното – никъде не се казва как ще се реализират целите, описани в това нещо, което те наричат документ“, подчерта Корнелия Маринова.  „ДПС са описали на 17 страници всички възможни добри пожелания, за които може да се сети човек. ГЕРБ е единствената политическа сила, която има цялостна програма с конкретни управленски мерки“, категорична беше още Маринова.