Ангел Ангелов от ГЕРБ Пловдив област в Куклен: "Да се противопоставим на купения вот като гласуваме разумно"

Ще настоявам в това НС да се гласува закон, който улеснява земеделските производители, добави той

Пълна зала в НЧ”Н.Й.Вапцаров” в Куклен посрещна кандидатите за народни представители от ГЕРБ Пловдив област  в събота вечер. Те пристигнаха в общината, за да се срещнат с жителите и да представят управленската програма на ПП ГЕРБ. Общинският ръководител на ГЕРБ Куклен представи гостите – водачът на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област Методи Андреев и кандидат-депутатите Ангел Ангелов, Христо Грудев, Запрян Янков и Цанко Динов. 

„Ще настоявам в това НС да се гласува закон, който улеснява земеделските производители. Знам, че сега има несправедливост и малкия и среден бизнес е пренебрегнат, ако бъде гласуван този закон ще се противопоставим на скрития монопол, който съществува сега”, заяви пред събралото се множество Методи Андреев. „Ще настоявам за диференциране на общините, за определяне на по – точни граници за получаване на субсидии. Мисля, че е време  държавата да обърне по-голямо внимание на малкия и среден биднес и това може да стане само с мнозинство на  ПП ГЕРБ  в парламента. Затова излезте на 5-ти октомври и дайте своя вот за ГЕРБ  № 9  в бюлетината, завърши Методи Андреев.

„Гласувайте, бъдете активни, противопоставете се на купения вот“, призова от сцената  и Ангел Ангелов.“ Костинброд беше балон и това се отрази на ПП ГЕРБ, сега се очаква в парламента поне 20-30 народни представители да влязат с купен вот.  Не бива съдбата на България да остава в техни ръце“, бе категоричен още Ангелов. Последен се изказа Христо Грудев. Той пое личен ангажимент, ако бъде избран за народен представител, да направи всичко възможно  проекта  за  реконструкция и разширяване на пътя Пловдив – Асеновград – Поповица да бъде на дневен ред в този парламент.