Необходимо ни е мнозинство в парламента, за да няма повече безпринципни коалиции

ГЕРБ е най-голямата партия в България вече 8 години и хората, които са там са доказали, че са част от един работещ и можещ екип

За нас не е самоцел да имаме мнозинство в бъдещия парламент, но то ни е необходимо , за да няма повече безпринципни коалиции и договорки. Това заяви кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 25 МИР Красимир Велчев на предизборно мероприятие в Северния парк в София.

Велчев изтъкна, че ГЕРБ  е най-голямата партия в България вече 8 години и хората, които са там са доказали, че са част от един работещ и можещ екип.
„Изправени сме пред алтернативата дали България трябва да продължи европейското си развитие, заедно с нашите партньори от Европа, или да продължим по път, който ни отдалечава от европейския. Скоро един политически наблюдател каза, че когато един човек е тежко болен, първото нещо, което трябва да се направи е да се стабилизира неговото здравословно състояние и след това да започне лечението. Точно това трябва да се направи с България-ние на първо място трябва да я стабилизираме и след това да продължим с лечението“, каза Красимир Велчев. По думите му, оздравяването на държавата минава през реформи, за да може състоянието на икономиката да се стабилизира, а оттам да се повиши и стандартът на живот на българите. Велчев очерта няколко от проблемните сектори –здравеопазване, образование, икономика, и подчерта, че е крайно време да се въведе електронното правителство, електронната здравна карта, реформа в Спешната помощ и административна реформа.
„В програмата на ПП ГЕРБ подробно е описан всеки сектор и промените, които плануваме да направим там. Докато останалите партии и коалиции само обещаваха и не направиха нищо, това, което обеща ГЕРБ е направено и остава за хората. Затова ние поемаме ангажимент да продължим да строим инфраструктура, магистрали и скоростни пътища,  да строим детски градини и училища“, поясни още Красимир Велчев. Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР призоваха гражданите на 5 октомври да гласуват с бюлетина номер 9, за да преуспее България и да се върне на пътя на стабилността.