Лозанова по зърна в национален ефир, сравниха я с Вулева (СНИМКА 18+)

Папараци на Николета очаквано отблъсна зрителите заради водещата си

Папараци на Николета Лозанова се провали с гръм и трясък още с първото си издание. Не че някой е очаквал нещо друго. Напъващата се да води плеймейтка за пореден път доказа, че се справя добре пред камерата само и единствено, ако позира и си държи устата затворена. Във всички останали случаи, резултатът е пълен кошмар. Точно както беше и с Поверително от НЛ по ТВ7, пише kliuki.net.

Всъщност, шоуто по бТВ само е сменило името си, не и концепцията. И за съжаление не и водещата. Именно това отблъсна зрителите. Папараци на Николета Лозанова се очертава да бъде един от най-големите провали в ефира изобщо, ако съдим по коментарите на феновете след края на първия епизод. „Много тъпо предаване с много тъпа водеща“ – около това мнение са се обединили масово онлайн потребителите, решили все пак да дадат шанс на новата продукция.

Най-вероятно и това ще бъде единствения, най-гледан епизод в този сезон на шоуто. „Хората са си пуснали Папараци на Николета Лозанова единствено и само от любопитство. И със сигурност повечето няма да повторят тази грешка“, смеят се форумци. Още докато течеше предаването, вече се бяха появили коментари на зрители, че сменят канала, понеже не са в състояние да издържат на напъните на моделката да се прави на водеща.

На всичкото отгоре, Лозанова си позволи да се появи в национален ефир с прозрачна рокля, наподобяваща дантелена червена нощница. На няколко пъти зрителите успяха да зърнат и набъбналите й гърди, не че не са ги виждали, но друго си е по бТВ.

За неин ужас, подигравките по неин адрес стават още по-груби, като директно я сравняват с Албена Вулева – скандалната блондинка, която преди години също имаше претенции за водеща. На жълто предаване, досущ като Николета. Която пък очевидно е на път да я задмине в очите на зрителите. А това вече си е наистина постижение.

„Мъчи се да задмине и Вулева по тъпота“, хилят се онлайн зевзеци.