Цветан Цветанов: ГЕРБ трябва да бъде първа сила, за да състави стабилно правителство

„За развитието на България е важно страната ни да се възползва от европейската солидарност", каза още зам.-председателят на партията

„ПП ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП и ДПС, това са партиите, които доведоха държавата до сегашното й състояние”.

Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, който се срещна с жители на град Омуртаг.

„Ще положим усилия, всяка една българска институция да работи обективно”, допълни Цветанов.

Той обясни, че трябва да се положат усилия за стабилизиране на държавата, за което е нужно стабилно правителство.

Пред жителите на Омуртаг Цветанов сподели, че по време на срещите си с хората, усеща голям заряд за предстоящите избори и желание на хората да гласуват за ГЕРБ, но има и страх, който се насажда от местните власти в регионите.

Той подчерта, че всички трябва да бъдат смели и единни и да гласуват на 5 октомври с номер 9 в интегралната бюлетина.

„ГЕРБ трябва да бъде първа политическа сила, за да състави силно и стабилно правителство, от което страната ни има нужда”, посочи Цветанов. Той бе категоричен, че ГЕРБ днес е по-силна от всякога и е нанесла съкрушителна победа на европейските избори.

„За развитието на България е важно страната ни да се възползва от европейската солидарност. За новия финансов програмен период, България може да получи средства в размер на 32 млрд. лева. Това са реални и свежи пари, които да влязат в страната ни. ГЕРБ иска да създаде работни места и по-добра среда за живеене, да развива секторни политики, които да дават трудова заетост“, коментира още Цветан Цветанов.