Цветан Цветанов: Само с висока избирателна активност можем да се противопоставим на купения вот

Той представи в Разград основните приоритети от управленската програма на ГЕРБ

Само с висока избирателна активност можем да се противопоставим на купения и контролирания вот. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов пред жителите на Разград. Цветанов представи листата на ГЕРБ за област Разград и основните приоритети от управленската програма на партията.

„След убедителната победа на ГЕРБ, която ще постигнем на 5 октомври, ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП или ДПС”, категоричен бе Цветанов. Той припомни „Костинбродската афера”, която е отблъснала голяма част от българските избиратели и подчерта, че правителството на Пламен Орешарски, в което отново са участвали БСП и ДПС, е допуснало отново спиране на еврофондовете.

„За да се върне доверието на Европа и страната ни да успее да усвои средствата, които са предвидени за България през новия финансов програмен период, гласувайте разумно, за да не се размиват гласовете. За стабилна България изберете номер 9 в интегралната бюлетина”, призова  Цветан Цветанов.

Пред жителите на Разград Цветанов сподели впечатленията си от проведените срещи в област Разград и Търговище. Заместник-председателят на ГЕРБ пожела в следващото Народно събрание да влязат поне двама депутати на партията от региона.