Александър Ненков: Аз ще гласувам за стабилния, европейски път за развитие на България

Той призова всички хора, които не са отишли да гласуват, да го направят

Правителство без подкрепата на обществото няма как да направи необходимите реформи, а ние се нуждаем спешно от тях, защото нямаме никакво време за губене. Трябва да сме отговорни не само към нас самите, а и към бъдещите поколения. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков, преди да упражни правото си на глас в столицата. Ненков определи състоянието, в което се намира държавата в момента като много тежко.

„Вече над година и половина сме в политическа криза, имаме изключително тежка икономическа криза, както и криза на доверието от хората към институциите и политиците, а и между самите хора. Държавата се намира и в международна изолация“, подчерта Ненков.

Той призова всички хора, които не са отишли да гласуват, да го направят, защото с днешния вот се избира между два пътя. „Единия е да останем на дъното, на което доста време седим, и да не можем да се оттласнем от него, а другия е по-трудният, по-дългият път, който трябва да изведе страната ни от положението, в което се намира. Аз ще гласувам за стабилния, европейски път за развитие на България“, добави водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР.

Александър Ненков бе придружен от съпругата и сина си.