Ива за Иво: „Той е неискрен и не вярва на нито една дума, която казва тук”

Булевард

21-10-2014, 01:22

Снимка:

NOVA

Автор:

Ина Дойчинова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кой и Защо влиза в СОЦ Брадъра? (ЧАСТ ВТОРА)

Кой отказа на Соц Брадъра?

Нежният Иво Аръков вече си уредил победата в Соц Брадъра?!

Евгени Минчев и Данчето Христова "колят и бесят" в Соц Брадъра

Мартин от "ВИП Брадър" купонясва с моделката Бориса

Върнаха Тачо във "ВИП Брадър"

„Вип Брадър” осигурявал специални екстри за участниците в къщата?

Красивите вдовици на демокрацията (част първа)

Черната Златка: Намекнаха, че Иво Аръков не харесва жени

Красивите вдовици на демокрацията (част четвърта)

Наско Месечков си призна: „Спал съм с мъже”, ред е на Иво Аръков

Съквартирантите смятат Иво Аръков за мижитурка

Истината за Иво Аръков блесна, Евгени Минчев го награби

Иво Аръков и Евгени Минчев - любов и омраза! (ВИДЕО)

Ива Екимова и Петрозар са верни един на друг

Ива Екимова напусна къщата на "ВИП Брадър"

Красивите вдовици на демокрацията (част трета)

Красивите вдовици на демокрацията (част втора)

Аръков се опита да завърти главата и на Екимова, но неуспешно

Афинитета на бикънектният актьор Иво Аръков към по-възрастни и успяващи дами си пролича и от ефира на NOVA.

В понеделничния лайф на Вип Брадър пред очите на цяла България и тези на приятелят на Ива - Петромир,  бяха излъчени кадри  на близост между двамата участници. От тях стана ясно, че прочулият се като „Дон Жуан” самодеец е успял да изплете тънка мрежа, в която се опитва да плени поредната си жертва.

За негово съжаление прозорливата Ива бързо усети фалшивите ноти на песента, която се мъчи да изпее любимецът на Евгени Минчев.

Думите й: „Той е неискрен и не вярва на нито една дума , която казва тук” дадоха ясен знак, че Екимова  не се е поддала на „чара” на бледния младеж от Гебедже. Освен това адашката му бързо констатира фалшивото поведение на актьорчето с най-кривите зъби в родния театър и призна, че в началото Иво е бил един, а скоро след влизането в лукса на Резиденцията се е променил и станал друг човек.

Поредния опит на театралния гларус да вкопчи нокти в някоя успяла и известна жена, на чиито гръб да изкачи още някое стъпало в мижавата си кариера се оказа абсолютен провал.

Приятелят на Ива Петромир се похвали, че двамата с Ива са много щастливи, заедно са от пет години и се обичат повече от всякога. Той, обаче, трябваше да изгледа кадри на милувки межди Ива и Иво, както и избрани реплики на съквартирантите, според които половинката му е хлътнала по актьора. Наложи му се да чуе и откъса, в който Ива споделя, че би „опаткала” Иво, ако го види в някой бар, както и клюките по неин адрес от устите на съквартирантите.

След края на материала водещият Ники Кънчев дори му се извини, че трябвало да види това, въпреки че беше очевидно, че Петромир за това е поканен. Той, обаче, запази завидно хладнокръвие. Според него е нормално хора, живеещи дълго време затворени заедно, да имат някакви моменти на близост. Той смята, че Ива просто намира Иво за много симпатичен, но нищо повече, кадрите и репликите били извадени от контекста, а те двамата нямали никакви проблеми и дори планирали романтични пътувания.

В края на предаването Ива бе „изгонена” от зрителите и напусна играта, а Иво Аръков остана да доработва хонорара си спейки по цял ден в лукса на образцовия дом.