Бойците на ММА-Варна отвяха конкурентите си на силен турнир в София

Спорт

28-10-2014, 13:36

Снимка:

narodensport.eu

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Варненци обраха медалите в зала Триадица

Близо 100 бойци от цялата страна се впуснаха в най-мащабното ММА състезание за аматьори за тази година. Арена на оспорваните битки между „гладиаторите“ на ринга бе столичната зала Триадица. Във всички категории двубоите бяха кой от кой по-интресени, а най-много поводи за радост имаха бойците на СКБС ММА-Варна, които доминираха тотално и окупираха върха в отборното класиране със спечелените 5 златни и един сребърен медал.

Възпитаниците на треньора Светослав Желев проведоха истинска наказателна акция, като с титли от столицата се завърнаха Мерал Мехмедов до 70 и Хайко Сахатян в категория до 77кг. при мъжете. При младежите бойците на ММА-Варна също бяха повече от категорични. В категория до 66кг. Йордан Маринов и Павел Милев пометоха всичко живо по пътя си към финала, където обаче двамата трябваше да се изправят един срещу друг. Чрез жребий, златния медал отиде при Йордан Маринов, но от клуба поясниха, че за тях и двамата бойци са шампиони.

Триумфа на СКБС ММА-Варна допълниха Християн Димитров, който е първи в категория до 70кг., както и Николай Николов, окупирал върха в категория до 77кг. От варненския клуб бяха изключително щастливи от постигнатия успех, който е узрелия и сочен плод на упорития труд на всички състезатели и треньори. А сега те вече му се наслаждават. С представянето си в столицата, отбора даде сериозна заявка и за още нови успехи за в бъдеще.