Пашев: Какво друго ни остава, освен да се надиграваме с Лудогорец

Нали все пак трябва да изпитваш удоволствие от тази игра, попита риторично помощник-треньорът на Локо

Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев даде днес традиционната си пресконференция, на която основната тема беше предстоящото гостуване на шампиона Лудогорец. Двубоят е в неделя от 18,30 часа в Разград.

Ето какво каза пред медиите Петър Пашев:

Проблеми в състава имаме само в едно естество – наказан е Богомил Дяков, а контузени са Молдованов, Де Врийзе и Здравко Илиев.

Настроение в отбора има. Винаги е празник, когато отиваш да играеш с най-добрия отбор в България. На хубав стадион и на прекрасен терен. Нашето желание е да изграем един добър мач и да се противопоставим на Лудогорец по най-добрия начин. С други думи – отиваме да се надиграваме с тях, пък какво ще стане, ще видим след края на мача.

Загубата от Базел едва ли би се отразила на Лудогорец. Това е най-добрият отбор в България, който имат достатъчно равностойни футболисти. Няма нужда да правя разбор на Лудогорец, защото на всички е ясно силните им страни.

Дори и някой да отсъства от тези, които играха срещу Базел, няма да се почувства никаква разлика.

Това все пак е една игра. Пак повтарям, че ще имаме прекрасни условия – като организация, терен, хубаво осветление, имаш добър отбор срещу себе си. Какво друго ти остава, освен да играеш футбол. Нали все пак трябва да изпитваш удоволствие от тази игра?