Братовчедка на Лидия: Майка й и сестрата й я принудиха да се запали

Вече пети ден 38-годишната Лидия Петрова се бори за живота си

Вече пети ден 38-годишната Лидия Петрова се бори за живота си, след като се самозапали пред Президентството. Близките й се съгласиха да говорят по-подробно пред екип на „Часът на Милен Цветков”. 

Майката на Лидия – Снежана Петрова, продължава да твърди, че детето й е било принудено от някой да се самозапали. Тя отхвърля всички останали версии, включително и тази бившият й съпруг да я е принудил да се запали. Не смята, че разочарованието от живота би я принудило да стигне до подобна крайна постъпка.

Братовчедката на Лидия обвинява за случилото се майка й и сестрата й, които не са я подкрепили, когато се е разделила със съпруга си и се е наложило да живее сама на квартира.

Сестрата на Лидия – Даниела, не крие, че двете не са се разбирали. Тя споделя, че преди време двете са имали спор за имот. Даниела обаче отхвърля лошите взаимоотношения между двете да са причини Лидия да се самозапали. 

Каквато и да е била причината, майката и сестрата сега се молят за чудо. Те се надяват Лидия да посрещне рождения си ден, който е само след шест дни. Тогава тя ще навърши 39 години.