Узунов за нов спонсор на Локо: Сега е облачно, но и на нашата улица ще изгрее слънце

ЦСКА и Левски продължават да ни дължат шестцифрени суми, алармира административният директор на Локо

ЦСКА и Левски продължават да не са се разплатили с Локо­мотив Пловдив. За това алармира административният ди­ректор на черно-белите Атанас Узунов. Червените дължат пари за преминаване­то на Пламен Крачунов на "Армията", а сините за трансфера на Аймен Белаид, кой­то бе привлечен в началото на годината.

"Всичко каквото трябва е предприе­то. Но още не са се издължили. А тези па­ри ни трябват, за да може и ние да се разп­латим с футболисти, които са напуснали Локомотив. Да може да продължи същест­вуването на тима. Получава се един омагьосан кръг в бъл­гарския футбол. За нас парите са доста, става въпрос за шестцифрени суми и от Левски, и от ЦСКА. Те са жизненоважни за нас”, обяви Узунов пред Новспорт.

По отношение на сроковете, които от "Лаута" са дали на си­ни и червени, той ка­за:

"Проявяваме коле­гиалност и разбиране в даден момент. Виж­даме какво е финансо­вото състояние на почти всички отбо­ри. Но когато и ние сме подложени на на­тиск и от БФС и инс­титуции, се получава този омагьосан кръг", добави бившият меж­дународен съдия.

Относно намиране­то на генерален спон­сор, който да удари сериозно рамо при издръжката на клуба, той каза:

"Работим по въпро­са, търсим постоян­но, не сме спрели. На­дяваме се на някаква светлинка. Сега е мал­ко облачно, но вяр­вам, че и на нашата улица ще изгрее слън­це".