Последен ден от организацията по повод запалване на светлините на коледната елха

Мярката е наложена за времето от 06.00 до 20.00 часа

Днес е последният ден от въведената временна организация на движението по повод запалването на светлините на коледната елха в града, съобщиха от пресцентъра на Столична Община.

Мярката е наложена за времето от 06.00 до 20.00 часа. Забраната е в сила от на 28 ноември и до днес. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участващите в украсата на елхата и официалната церемония на запалването на коледните светлини на елхата, по ул. „Алабин” между ул. „Цар Калоян” и ул. „Леге” от страната на градинката.

От 06.00 до 22.00 часа на 01 декември 2014г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участващите в украсата на елхата и официалната церемония на запалването на коледните светлини на елхата по ул. „Алабин” между ул. „Цар Калоян” и ул. „Леге”.

От 16.30 часа на 1 декември 2014 г. до приключване на мероприятието да се забрани влизането на пътни превозни средства по ул. „Алабин” между ул. „Леге” и ул. „Цар Калоян”. Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението.