Благотворителен коледен бал събра 3422 лв за топъл обяд в училище

Благотворителният коледен бал „Всички сме едно семейство” събра 3 422 лв за деца в бедствените райони на Област Бургас и в подкрепа на националната програма „Топъл обяд” на Българския червен кръст. За четвърта поредна година Национално сдружение „Младежки Глас” организира коледния бал под патронажа на Областния управител на Област Бургас.

Председателят на сдружението Тодор Йосифов връчи официална почетна грамота за подпомагане на младите идеи на областния управител Вълчо Чолаков. Грамота „Добродетел” получи народния представител Диана Йорданова. Почетна грамота за изключителни заслуги в развитието на сдружението беше връчена на общински съветник Галя Василева. Подпечатването на трите грамоти се извърши на специален ритуал с восъчно маркиране на логото на организацията.

„Със събраните средства ще осигурим на децата в неравностойно социално положение топъл обяд за всеки учебен ден и по този начин ще допринесем за развитието на образователния процес. Благодарни сме на всеки един гост, който стана част от каузата на младите” каза Тодор Йосифов, председател на Национално сдружение „Младежки Глас”.

„Идвайки насам исках да Ви кажа нещо много умно и да Ви впечатля. Но след като прочетох брошурата Ви във фоайето разбрах, че и аз има какво да науча от Вас” каза Вълчо Чолаков, областен управител на Област Бургас.

Програмата на вечерта беше наситена с прекрасните изпълнения на талантите Елена Иванова, Велиана Синкова и очарователната Кристина Събева.
В ритъма на нежна музика двукратните републикански шампиони по йога в младша възраст Пламена Петкова и Иван Александров представиха уникалния си талант. Вечерта продължи с танцовата формация Hip hop crew The Scary ShadowZzz и балет Атракшън, с ръководител Мариета Господинова.
Танцьорите от „Студио 29” изпълниха вечерта с романтичната бачата.
Кулминация на коледния бал беше благотворително модно ревю, в което на търг се купиха 5 рокли. Събраните средства се добавиха към общата сума. Купувачите имаха възможността да предоставят роклите на бъдещи абитуриентки. В подкрепа на каузата „Всички сме едно семейство” организаторите включиха и събраните средства от томболата с късмети.

Официални гости на благотворителния коледен бал бяха бизнесмени, директори, общински съветници, членове на сдружението и журналисти.