Ваня Червенкова и Елза Парини избират най-ефектен травестит на България в петък

Зрелищен конкурс ще събере звезди на шоубизнеса в столицата

Най-модерният Микс Клуб в България организира за пореден път помпозно шоу, на което ще излъчи най-ефектният и артистичен Драг Куин в страната.

В конкурса режисиран като риалити шоу ще участват млади таланти амбицирани да покорят клубната сцена в страната и чужбина.

Дългогодишният хореограф на конкурса „Мис България” Иво Кръстев се е заел със сложната постановка, а стилиста Иван Радлов проектира и подготвя умопомрачителните костюми на участниците. Те репетират от седмица за шоуто, което ще се разиграе на специално изградена сцена.

Голям награден фонд и три красиви корони ще си разделят финалистките, които успеят да впечатлят многоуважаемото жури, в него се включва основоположника на травестит шоуто у нас - Елза Парини.

Останалите съдии се пазят в тайна за да се гарантира безпристрастният избор, по същата причина към съдийският състав ще се включи и представител на публиката избран на случаен принцип.

В тазгодишният конкурс „ID’s Drag Race” се включват участници от Варна, София, Пловдив и Разград. Един от кандидатите е плод на смесен брак между виетнамец и българка, друг е претърпял частична промяна на пола, а трети се подготвя да премине под дъгата догодина.

Организаторите обещават бляскаво шоу с много грация, смях и силни емоции, гарнирани със зашеметяващи светлинни и пироефекти.

Водещи на конкурса ще бъдат утвърдените вече звезди от бранша Донна Фокс и Дженифър Бенедикшън.

Конкурсът ще се проведе този петък в ID CLUB София.