Първоначалната сума за лечението на бащата на Гери е събрана

Иванко Тодоров заминава за Истанбул

Необходимата първоначална сума за лечение на бащата на Иванко Тодоров, бащата на талантливите малки певици Гери и Милица от Стара загора е събрана. Младият мъж ще започне своето лечение през следващата седмица.

Семейството публикува в социалните мрежи зов за помощ, след като се оказа, че на Иванко наскоро е поставена тежка диагноза - рак на белия дроб. Той трябва да замине за Истанбул, за да получи предложение за лечение, което трябва да започне колкото се може по-скоро. За прегледите и първия етап от лечението бяха необходими 6 000 евро, непосилна сума за семейството.

В социалната мрежа майката на Гери - Диди Тодорова написа:
"Приятели, не зная какво да кажа и как да започна! Откакто споделих нашата борба, се чувстваме обсипани с любов, грижа и толкова много разбиране! Цялото ни семейство преживява невероятни дни и часове! И това е благодарение на ВАС! Толкова много хора се обадиха, за да помогнат с каквото могат! 48 часа по-късно, парите за първия етап от лечението на Иванко са събрани! За да сме напълно открити пред вас, споделям и сумите, които получихме:
По сметката в лева: 11 491, 28
По сметката в евро: 185,81 евро
PayPal: 1 849,68 долара
Пари, които ни дадохте лично: 920 лв.
Това е невероятно!
БЛАГОДАРИМ ВИ! Доказахте ни, че не сме сами в тази битка!
Другата седмица заминаваме за лечението в Турция. Ще ви държим информирани какво се случва."