Нещо невероятно... нещо уникално… нещо запомнящо се случи в White bаr на хотел „Лайпциг”

Скандална... елегантна... и много провокативна бе събота вечер

Скандална... елегантна... и много провокативна бе събота вечер.
Нещо невероятно... нещо  уникално… нещо запомнящо се случи в White bаr на хотел „Лайпциг”...
... Стил... сексапил... и още нещо ...
Яко, яко и пак яко парти вдигна на крака гостите на White bаr на хотел "Лайпциг"  събота вечер. Белият бар се разлюля от хитовете на обичаната от всички поколения група "Сигнал" и не само...
Невероятно лудо и страхотно шоу сътвориха Христо Ламбрев, Николай Томов и красивата и талантлива Яна Каменова  в изминалата вечер за любителите на хубава рок музика в нашия град.  За тези, които не знаят да припомним: Христо Ламбрев - музикант и пианист, пловдивчанин.  Дълги години той е част от група "Сигнал". Николай Томов  - певец и китарист, концертира с Георги Христов, Лили Иванова. Канен е за записи и концерти на много наши известни  изпълнители   / Г.Христов,Йорданка Христова,Лили Иванова , Нели Рангелова , С.Кацарова, L Z , и мн.др. Яна Каменова, също толкова гласовита и музикална. Тя е на 29 години от София и може би всички вече я познавате от телевизионя формат  Гласа на България или като "сестрата на Дидо от D2".
Евъргрийни на Сигнал, изпяти соло от Ицо или в дует с Ники и Яна, хитове на световноизвестни рок банди, поднесени с неподправеното чувство, накараха всички присъстващи на тази страхотна вечер бурно да аплодират изпълнителите, да танцуват и да се забавляват.
Поредната събота вечер в White bаr мина под звуците на незабравими музикални изпълнения на живо. Белият бар остана верен на себе си и на своите фенове да предлага страхотна атмосфера и запомнящи се партита.
Зимната градина на хотел "Лайпциг" бе изпълнена до краен предел със забавляващи се гости, подкрепящи се с напитки, които парят или разхлаждат според нуждата.
White bаr подари на пловдивчани страхотно парти, което се вихреше с пълна сила до ранните часове на новия ден. И естествено за тази страхотна вечер трябва да благодарим на екипа, който прави всичко възможно тези готини купони да се случват в Пловдив.