От Бургаско питат депутати от ГЕРБ основно за развитието на туризма

Новините

16-12-2014, 11:30

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ подари коледна украса на домове за възрастни хора в област Бургас

Хората се вълнуват и от подобряването на инфраструктурата в селищата

Визията за развитие на различни сектори са били най-коментирани при срещите на бургаските депутати от ГЕРБ с жители на областта.

В Приморско Румен Желев се срещна с жители, като основните въпроси бяха свързани с възможностите за развитие на града и подобряване на условията в малките селища. С местните хора той обсъди още въпроси, свързани с незаконната сеч, засилване на контрола по опазване на горите.

Народният представител Иван Вълков се срещна с кметския наместник на Лясково - Енчо Бакалов. Той коментира с бургаския депутат, че по време на обилните дъждове през изминалите месеци са се наводнили самите водоизточници, в следствие на което питейната вода в селото е придобила тъмен цвят.  

„В рамките на приемния ден се срещнах и с кмета на с.Пирне Манчо Железов. В периода 2011-2012 година в селото е изградена канализационна система за отпадни води, която още не е започнала да действа поради неизградената пречиствателна станция. Проектът е завършен, но неясно поради какви причини 76 броя домакинства ще останат без канализация, а за 17 на брой къщи липсват домови отклонения“, заяви Иван Вълков.