Три дни преди Коледа: Виден бургаски лекар гони дъщеря си от собствения си дом

Животът

21-12-2014, 21:40

Снимка:

flagman.bg

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Дъщерята Мирела Караджова оповести семейния скандал с изпратената от майка й - д-р Екатерина Господинова, нотариална покана да напусне жилището в бургаския ж.к. "Братя Миладинови"

Известният бургаски лекар д-р Екатерина Господинова, завеждащ Център по остеопороза в ДКЦ "Св. Георги Победоносец" ,гони дъщеря си Мирела Караджова от жилището си, където младата жена живее заедно с баба си.. Самата д-р Господинова живее отделно в друг апартамент. Семейният скандал беше оповестен от дъщерята Мирела Караджова, която работи с известния бургаски художник Иван Русев, съобщи "Флагман".

„Номинирана съм за изгонване от точно преди Коледа от Кралицата майка д-р Господинова”, оповести самата Караджова. Какво е довело да шумния семеен конфликт не е ясно. В нотариалната покана от д-р Господинова пише, че мотив за решението й е начинът на живот на дъщеря й, с който тя пречела на баба си – майка на лекарката.

„Пребиваването ви в собствения ми недвижим имот се основава единствено на близката ни родствена връзка, а именно, че ние с вас сме майка и дъщеря. Начинът ви на живот обаче нарушава спокойствието на моята майка и ваша баба. Получих оплакване от същата, че е невъзможно да живее с вас и вземайки предвид напредналата възраст на майка ми, приемам това като водещо в моята молба. Тя има нужда от отидх и почивка и съжителството с вас се явява непреодолима пречка за нея да упражнява спокойно ежедневните си навици. Уведомявам ви, че в 30 дневен срок от получаване на настоящата Нотариална покана, следва да освободите собственото ми жилище доброволно. В противен случай ще браня правата си съобразно всички допустими от Закона принудителни способи, които да доведат до отстраняването ви от посоченото жилище”, заявява д-р Господинова.

Спорът е за апартамент в бургаския ж.к. „Братя Миладинови” от 99 кв. метра.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен