Изненада в треньорския щаб на Ботев, вижте кой ще помага на Пепо

Жълто-черните избраха от втория опит нов борд на директорите

Днес се проведе извънредно Общо събрание на акционерите на ПФК „Ботев“ АД, съобщиха официално от клуба. На събранието бяха приети промени в устава на ПФК „Ботев“ АД и потвърдена смяната в състава на Съвета на директорите на клуба.

От събранието, проведено на 24.10.2014 г. от състава на Съвета на директорите са освободени Юли Попов, Ангел Палийски и Бисер Лазов. За членове на съвета са избрани Апостол Апостолов, Георги Несторов и Иван Йончев.

Новият съвет на директорите преизбра Иван Джиджев за президент и изпълнителен директор на ПФК „Ботев“ АД.

Съветът на директорите утвърди новия състав на спортно-техническото ръководство на представителния отбор на „Ботев“, както следва:

Петър Пенчев – старши треньор

Костадин Видолов – помощник треньор
Николай Праматаров – помощник треньор
Светослав Гърков – кондиционен треньор
Тихомир Тодоров – треньор на вратарите

Plovdiv.utre.bg припомня, че предишното общо събрание на 24 октомври се оказа нелигитимно и съдът не пожела да впише направените промени. Сега те вече са факт от втория опит.

От предишния треньорски щаб си тръгва Николай Киров – Белия, който по документи се води директор на ДЮШ на жълто-черните.

Новото попълнение тук е Николай Праматаров. Той е бивш младежки национал на България и нападател на Спартак (Пд) от 90-те години. Познанството му с Петър Пенчев датира именно от Спартак, където двамата дълго време са съотборници, припомня още Plovdiv.utre.bg.