Узунов: Как ще водим преговори с Домусчиев на 1 и 2 януари? Смешно е

В сряда ще има яснота за бъдещата селекция в Локо, смята административният директор

Административният директор на Локо (Пд) Атанас Узунов определи като несериозни информациите за водени преговори с Георги Домусчиев да поеме издръжката на клуба. Той категорично отрече твърденията, че бизнесменът, който заедно с брат си Кирил налива сериозни средства в Лудогорец, ще помага и на черно-белите.“

Моля всички да спрат спекулациите с Локомотив. Как така ще водим преговори с г-н Домусчиев на 1 и 2 януари? Смешно е. Очаквам да има някакво развитие по разговори с нови спонсори евентуално в средата на другата седмица. Всичко друго са измислици“, каза Узунов, цитиран от „Тема спорт”.

Както е известно, от клуба не крият, че без нов благодетел, трудно ще завършат първенството с настоящите си титуляри и част от тях може да напуснат. Узунов допълни, че евентуално в сряда ще има яснота и дали ще бъде правена селекция.

„Много се спекулира, но е факт, че към момента няма нито един напуснал футболист. Като се съберем, ще обсъждаме и дали ще има нови“, каза Узунов.

Локомотив Пловдив се събира на подготовка на 12 януари. Въпреки тежкото финансово положение клубът все пак успя да уреди лагер в Поморие – между 7 и 15 февруари.