В UN BESO празнуват 4-ти рожден ден със салса парти и безплатни уроци

Велико Търново Лайф

13-01-2015, 13:59

Снимка:

Ун Бесо

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Танцьорите от „Ун Бесо“ също с принос към „Българската Коледа“

От великотърновския клуб за танци UN BESO обещават горещ уикенд на почитателите и приятелите си, по повод 4-ия рожден ден. От 14:30ч. в събота, в UN BESO art & dance center, който се намира на етаж 4 в Мол Велико Търново, започват безплатни уроци за всички. За тях домакините са поканили водещите инструктори по салса, ча-ча-ча и бачата в страната, като един от тях е Памбос Агапиу.

Първи със свой урок по салса ще излязат домакините Дарина, Иглика и Ваня. Веднага след тях ча-ча-ча на търновци ще преподават инстукторите от „Streetsalseros“ – Плевен. Екипът на „Salsa de Cuba” - Пловдив е подготвил два урока - по lady & men style и по “Rueda de Casino”. Заедно с Мигел Родригез, учениците ще се впуснат в кубинския стил салса. Финалът ще постави Памбос Агапиу с урок по секси бачата.

Пъстра латино фиеста започва в 18:00ч. на ниво 0 в Мол Велико Търново, срещу киното. Там свои хореографии ще покажат най-малките ученици на UN BESO art & dance center, които няколко месеца подготвяха своите специални танци. Веселие и танци за всички посетители на търговския център обещават от UN BESO.

Гости от всички краища на България очакват основателките на търновската салса школа за своето парти в събота. От 21:30ч. в „Галакси боулинг“ в Мола започва партито, което по традиция ще продължи до изгрева в неделя.