Блатечки с нов удар! Слави пак го взима в "България търси талант"

Актьорът Асен Блатечки се радва на нов финансов удар в началото на 2015 г. Звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" не спира да играе почти през вечер в театъра и се снима поне в 2 филма годишно, а сега ще изгрее отново и на малкия екран, съобщава Пик. Слави Трифонов го е поканил за жури и в новия сезон на "България търси талант", където Блатечки се изявяваше за сефте преди година. Актьорът въобще не се замислил дали да приеме участието във високорейтинговото риалити шоу.
Блатечки пръскаше позитивизъм и закачлива ирония и в четвъртия сезон на шоуто на Би Ти Ви, а по време на кастингите бе посрещан като рок звезда – раздаваше по час автографи и трудно стигаше до сцената без помощта на охрана, припомня "Монитор". Сред звездите, с които продуцентите от „Седем осми” водят преговори, е и Глория. Примата на фолка вече работи с екипа на Слави Трифонов по първия сезон на „Мюзик айдъл”, когато стимулиращото й „не” за участниците се превърна в част от градския фолклор.
На скамейката на „България търси талант” тази пролет Слави се опитва да сложи и бизнесдамата Дарина Павлова. Тя е фен на американския вариант на формата, където жури са Хауърд Стърн и топмоделът Хайди Клум. Павлова е приятелка със скандалния радиоводещ и вече се е консултирала с него коя е по-печелившата тактика на оценяващ – да си лошото ченге, което разплаква кандидатите за слава, или да извадиш на показ най-добрите качества и на най-големия неудачник. Вдовицата на Илия Павлов все още се колебае дали да приеме предизвикателството, защото имала прекалено много ангажименти в Италия.
Предварителните кастинги за четвъртия сезон на „България търси талант” започват този уикенд от Варна и Пловдив.