Цветанов: Жените са тези, които дават истинската топлота на всяко едно семейство

Политика

18-01-2015, 14:07

Снимка:

ГЕРБ

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Борисов: Защо да не сложим една жена за президент

Възпитанието на всяко едно дете минава през призмата на майката, на майчинските инстинкти

Силата на ЖЕНИ ГЕРБ е в това, че Вие давате тази основа и сте проводник на тези семейни ценности, които всички ние като български граждани искаме да имаме в нашето семейство. Жените са тези, които дават истинската топлота на всяко едно семейство. Това каза Цветан Цветанов зам.-председател на ПП ГЕРБ по време на общо събрание на ЖЕНИ ГЕРБ в НДК, предаде  „Фокус”.
„Възпитанието на всяко едно дете минава през призмата на майката, на майчинските инстинкти. Казвам това, защото всичко което правим в ГЕРБ и при учредяването на партията, и когато искахме да учредим ЖЕНИ ГЕРБ преди 7 години, тогава г-н Бойко Борисов каза, че трябва да залагаме на авторитети и на жени, които имат характер, за да могат да правят и политика”, каза още Цветанов. Той посочи, че по време на преговорите за създаване на нов кабинет ледът е бил стопен от трите дами, които водеха преговорите – Цецка Цачева, Румяна Бъчварова и Менда Стоянова”, заяви Цветанов.
„От участието ни в сегашния коалиционен кабинет 10 министри са от ГЕРБ. Моля Ви нека да бъдем равнопоставени, защото жените в момента са 6, а мъжете – 4. Казвам това защото г-н Борисов посвети най-важните ресори на жените”, каза още Цветанов.
„Спомням си, когато учредявахме структурите на ГЕРБ в смесените региони там, където действително има огромен страх. Надяваме се, че с политиките, които ГЕРБ прави ще дадем равнопоставеност на всички независимо от тяхната етническа принадлежност”, подчерта Цветанов.
„Нека не забравяме успехите, които постигнаха жените на ГЕРБ. Йорданка Фандъкова е първата жена кмет на Столична община. Преди това тя беше заместник-кмет на общината и тя беше най-успешният министър на образованието", каза още Цветанов.