Ревю на дизайнери от София и Бургас в помощ на деца без родители

Бургас Лайф

19-01-2015, 08:23

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Модно облекло от отпадъци показаха на ревю деца от Кюстендил

Събитието е благотворително за абитуриенти от региона

Благотворителното ревю-спектакъл се организира за трета поредна година в Бургас.

Bourgas Fashion Lights ще огреят сцената на „Дом на нефтохимика“ този петък, при вход свободен, предоставяйки възможност на всички фенове на модните облекла да се насладят на едно грандиозно шоу.
Участници в модния спектакъл са 10 топ дизайнери от Бургас и София, които ще представят бутикови облекла от новите си колекции. Ревюто е насочено най-вече към бъдещите абитуриенти, за които това е прекрасна възможност да проследят модните тенденции и да се ориентират в избора на оригинален и стилен тоалет за бала. Модните решения, които българските дизайнери са подготвили специално за тях, включват голямо разнообразие от силуети, цветове и материи. За трета поредна година Bourgas Fashion Lights се провежда с любезното съдействие на Община Бургас.
Освен страхотните преживявания от едно невероятно шоу, Bourgas Fashion Lights оставя след себе си и нещо още по-значимо – усмивките и вярата в доброто на някои бургаски абитуриенти, които съдбата е благословила с трудолюбие и воля, но ощетила откъм материалното в живота. Всички дизайнери участници в ревюто подкрепят каузата и ще дарят бутикови тоалети на бъдещи абитуриенти от бургаски гимназии.