Депутати от ГЕРБ ще обсъдят с домоуправители в София програмата за безплатно саниране на жилища

Разяснителната кампания ще обхване всички райони на столицата

Народните представители от ПП ГЕРБ Делян Добрев, Александър Ненков и Валентин Николов ще обсъдят с домоуправители програмата за безплатно саниране на жилищни сгради днес от 18 часа в Народно читалище „Младост“, улица „Методи Андонов“, зад пазар „Младост-1“, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

На срещата ще присъстват кметът на район „Младост“ Цвета Авджиева и общинският съветник Йордан Господинов, за да дадат повече подробности по "Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради". Разяснителната кампания предстои да се проведе във всеки един от районите на София. Всеки, който има интерес към програмата може да се присъедини към събитието.

Делян Добрев е председател на парламентарната Комисия по енергетика и член на Комисията по икономическа политика и туризъм.
Валентин Николов е заместник-председател на парламентарната Комисия по енергетика и член на Комисията за наблюдение на дейността на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. 

Александър Ненков е член на Комисията по енергетика и член на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в Народното събрание.
Йордан Господинов е член постоянната комисия по инженерна инфраструктура и енергийно планиране в Столичен общински съвет.