Версия N 3: Атанаска участвала в групов секс с роми, отвлекли малката Алекс

Показанията е дала тя дни след убийството от април 2014 година в Поморие

Група от четирима мъже от ромски произход стоели зад отвличането и убийството на 8-годишната Александра от Поморие. Преди това тя е правила в кола на паркинг в Поморие секс с тях. Това е версията, която представя пред разследващите полицаи на 12 април 2014 година, 39-годишната Атанаска Георгиева, която е единствен обвиняем за убийството на детето.

Тази информация стана ясна в четвъртия, финален ден от процеса за жестокото убийство, в който свидетелстват полицаите водили разследването, и пред които които първо е дала показания обвиняемата.

Вчера в съда полицай Димитрър Демостенов, каза пред съда, че при разпит, Атанаска е твърдяла, че в нощта на убийството е правила секс срещу заплащане в лек автомобил, на паркинг. 

След първоначалните  си показания, в ареста, пред криминалиста Иван Недков, Георгиева твърди, че в нощта на убийството е правила секс не с един човек, а с четирима роми, които я застивили да остане в колата. Малката Александра била отвлечена от тях и дори станала свидетел на оргията в колата, продължила няколко часа. Един от ромската банда взел телефона на обвиняемата, а после й го върнал, когато я пуснали да си ходи, детето останало с тях. По-късно я намерили на таванското помещение. 

В рамките на три дни версиите за жестокото убийство се преплетоха. Преди два дни майката на обвиняемата - Светлана, обяви, че мъж на име Атанас Петров е извършител на убийството. Причината била имотни сделки в Свети Влас. Тя дори показа негова снимка в съда, но се оказа, че такъв човек не съществува. 

Ден по-къно станаха ясни и първоначалните показания на Атанаска, според които циганин е отмъкнал временно телефона й, докато тя е била с друг циганин в лек автомобил. Днес предстои да бъдат разпитани общо 14 свидетели по делото.

Очаквайте подробности!