Крисия, Орлин Павлов и Тони Димитрова ще пеят за Иванко Тодоров

Общината осигурява зала и поема средствата по организацията на проявата в помощ на бащата на Гери

Благотворителен концерт в подкрепа на Иванко Тодоров в борбата му с тежко онкологично заболяване организира старозагорското сдружение "Самаряни". Иванко е баща на малката певица от Стара Загора Гери Тодорова. Концертът ще се проведе на 7 февруари.

От сдружението съобщиха и кои звезди ще участват: Тони Димитрова, Теди Кацарова, Йоанна Драгнева, Орлин Павлов, Георги Дюлгеров, Ралица от “Тоника”, вокална група “Звездопад”. Със специални участия ще се включат и малките-големи звездички, познати от “Шоуто на Слави”: Симона и Тереза. Гери също ще пее за баща си. Разбира се, Крисия ще ни зарадва отново с песента-победител в детската Евровизия. А танцовите изпълнения ще ни бъдат подарени от Клуб по народни танци “Загорци”, Школа по латиноамерикански танци и Мажоретен състав към ЦНКИ".

Входът е с покани, които се разпространяват от Сдружение “Самаряни”. Дарителската такса е на минимална стойност от 10 лв.

Община Стара Загора осигури безвъзмездно ползване на зала за провеждане на благотворителния концерт. От там ще поемат и всички разходи по организацията.

Организаторите напомнят и другите начини, по които Иванко и семейството му могат да бъдат подкрепени:

– Превод по сметка в евро:BG51FINV91502016361391,Fibank, Иванко Тодоров

– Превод по сметка в лева:BG33FINV91502016361327, Fibank, Иванко Тодоров

– PayPal: ivanko.todorov@gmail.com

– Изпращане на SMS с текст „DMS SAMARITANS“ на номер 17 777