Стефан Шоселов е новият председател на клуба на работодателя в Стара загора

Парите

28-01-2015, 19:54

Снимка:

Клуб на работодателя Стара Загора

Автор:

Деница Христова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Казанлък е с по-ниска безработица от Стара Загора

Той смени Мирослав Петков, собственик на фирма "Болид"

Старозагорските предприемачи избраха Стефан Шоселов за председател Клуб на работодателя. Отчетно-изборното събрание на 27 дянуари избра и нов управителен съвет за 2015г. Това съобщиха от Клуба на работодателя.

Новият председател е в частния бизнес от 1989г. Собственик е на „Новотехпром”.
В Управителния съвет, по традиция остана бившият председател – Мирослав Петков – собственик и съдружник във фирма”Болид”, Красимир Янакиев – регионален мениджър в „Бултекс 99”, Благовеста Шинева - директор на „Център за изпитване и европейска сертификация” и д-р Емил Славов – управител на МЦ”Селена-Л” и „СТМ-Експерт”.

Новото ръководство смята да привлече нови членове и да участва активно в дейността на официално регистрираната вече Конфедерация на Работодателите „Тракия”, която обедини сдружения на предприемачи от Стара Загора,Пловдив,Панагюрище,Асеновград и Пазарджик. В новата структура се включват повече от 500 фирми,което я прави най-голямата в страната до момента.
В празничната вечер бе избран и „Предприемач на годината”. Мечът-символ с пълно мнозинство бе присъден на собственичката на „АТЕ-Пласт” Мария Жекова, която инвестира 7млн.лв в нова производствена база. Това е вторият обект на фирмата,в която работят 206 души.