Алекс Колев: Футболът е моят живот, не искам да губя и месец извън терена

Няма да пътувам с Ботев за Турция, базата ни има всички удобства, призна нападателят

Нападателят на Ботев Пловдив Алекс Колев продължава да се възстановява от тежката травма, която получи по време на срещата със Славия в края на есента. Бившият младежки национал скъса предна кръстна връзка на дясното коляно и бе опериран в средата на декември.

 

Сега, Коев тренира усилено по пътя към завръщането си на терена. Той призна, че футболът е неговия живот и не иска да губи и месец повече извън терена. Въпреки това, той не иска да избързва и обяви, че едва, когато е готов ще заиграе отново.

 

 

"Възстановяването ми, дай Боже, върви добре. Надявам се искрено всичко да е наред. Чувствам се добре, не мога да лъжа, че всеки ден се чувствам все по-добре. Ще остана в Пловдив, тъй като нашата база има всичко, което ми трябва за моето възстановяване. Искам да изкажа наистина големи благодарности на моя терапевт Ангел Йорданов, че е постоянно с мен и до мен. Винаги ми помага и съдейства за това, от което имам нужда и се грижи непрестанно за мен. Един доста разбран човек, който много разбира от това, което работи. Също така искам да благодаря на медицинския щаб на Ботев, че се грижи за мен. Няма смисъл да пътувам с отбора за Турция, след като имам всички условия тук, ще остане и човек с мен", обяви нападателят на "канарите".

 

Не искам да говоря големи приказки, искам да се оправя и когато медицинският щаб каже, Алекс, готов си, и аз самият се чувствам готов, тогава ще се върна на терена. Не искам да прибързвам, футболът е живота ми и не искам да губя дори и месец извън терена. Там се чувствам щастлив", допълни любимецът на "бултрасите".