В Казанлък търсят най-добрата младежка инициатива

За втора поредна година ще бъде връчен и специален приз

Община Казанлък за втора поредна година ще връчи "Годишен приз за най-добра младежка инициатива на 2014 г.", което има за цел да поощри младите хора от общината, които се занимават с младежки дейности и организират младежки инициативи.
Условията за участие в приза са:
Предложените номинации да са от името на младежка организация, НПО, работещо в областта на младежките дейности на територията на община Казанлък или Младежки общински съвет - Казанлък. Предложените инициативи (номинации) да са проведени на територията на община Казанлък и да са с насоченост към младите хора от община Казанлък, на възраст между 15 и 29 години. Една организация може да номинира до 3 на брой инициативи. Всяка номинирана инициатива участва чрез регистрация в деловодството на Община Казанлък, представен един екземпляр на хартиен носител и при изпратена на електронна поща stoevakz@abv.bg презентация в електронен формат - Power point, до 10 слайда, съдържаща подробна информация за инициативата и снимки. Задължително в първи слайд на презентацията се посочва наименованието на организацията, наименование на инициативата, период на реализиране, участници, партньори.
Организациите, спечелили призове ще получат плакет и ваучер за най-добра младежка инициатива за първо, второ и трето място.