Томов: Ако не се бях намесил в последната секунда, нямаше да има ЦСКА

Шефът на "армейците" отново намекна за сценарий срещу клуба

Главният акционер в ЦСКА Александър Томов говори пред журналистите преди заминаването си за Турция, където днес ще наблюдава поредната контрола на „червените“ срещу Стяуа.

 

„Отивам да видя какво е свършено до този момент и естествено да гледам мача със Стяуа. Ще има отчет на треньорското ръководство, както и среща с всички футболисти. Това, което предварително знам, е че отборът се готви сериозно за голямата битка с Лудогорец през пролетта. Очаквам да видя и тактическите концепции на треньора, както и новите попълнения“, коментира Томов.

 

Шефът на ЦСКА коментира дали са възможни трансфери в тима до началото на пролетния дял на шампионата:

 

„Може би ще има още едно или две попълнения до края на подготовката. Днес очаквам силен мач за отбора. Разбира се, треньорът ще направи отново промени. Максимум още един футболист може да продадем, но не мога да кажа нищо окончателно. Нещата ще се решат в последните дни преди затварянето на прозореца, както стана и с Буш. Очаквайте повече информация към края на лагера. Изключено е Тони Силва да напусне, но не крия, че има оферта. На мястото на Буш имаме футболист, докато за Силва нещата не стоят така. Офертата за Силва не е окончателна, не е изяснена. Тя е известна на всички журналисти. В момента не сме склонни да търсим продажба на всяка цена. Мислим, че ще се справим с всички задачи.“

 

Томов не пропусна и предстоящата битка с Лудогорец за шампионската титла. Двата тима заемат първите две места в шампионата.

 

„Битката с Лудогорец е започнала доста отдавна и невинаги е водена с почтени средства. Явно имаше сценарий ЦСКА да го няма въобще в А група. Ако не се бяхме намесили ние в последната секунда, вероятно нямаше да има ЦСКА. Сега битката е ясна, имаме два кандидата. Имаме много силен съперник, но мисля, че това е за благото на българския футбол. В тази конкуренция и двата отбора ще отидат нагоре. Мисля, че решението за футболистите на проби ще бъде взето утре. Нека ви кажа, когато се върна от Турция“, каза още Томов.