Мъж се самозапали и изгоря като факла след скандал с приятелката си в Панагюрско

Крими

05-02-2015, 11:52

Снимка:

24chasa.bg

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Сигналът е бил подаден във вторник около обяд от случаен минувач

Трупът на мъж в изгорял автомобил е бил открит в махала Кайряка на панагюрското село Поибрене, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Сигналът е бил подаден във вторник около обяд от случаен минувач, който е минавал през землището. Той се е натъкнал на ужасяващата гледка и е бил стъписан от почти изцяло изгореното тяло на водача на автомобила, който е седял на шофьорската седалка.

"Мъжът се е самозапалил вътре в колата и е изгорял, сочат всички следи от напревения щатен оглед на местопроизшествието, съобщи за "24 часа" началникът на областната противопожарна служба комисар Иван Панайотов. Установено е, че самоубилият се по ужасяващ начин мъж е собственик и на автомобила, в който е открит. Това е 45-годишният Б.П. от Панагюрище.

По информация на "24 часа" в понеделник вечерта той се е скарал с жената, с която е живял на семейни начала. В разгара на скандала заявил, че не издържа повече и ще се самозапали. Веднага след това напуснал дома, качил се в атомобила си и изчезнал в неизвестна посока. След като не се прибрал повече от два часа, приятелката му сигнализирала в полицията. На място бил изпратен автопатрул, който, след като се запознал със ситуацията, обходил Панагюрище, но от мъжа нямало и следа.
Едва на следващия ден станало ясно, че той се е самоубил по ужасяващ начин.