Големият концерт "Надежда за Ванко" е тази вечер в Опера Стара Загора

Крисия, Орлин Павлов и Тони Димитрова ще пеят за бащата на Гери

Благотворителен концерт в подкрепа на Иванко Тодоров в борбата му с тежко онкологично заболяване организира старозагорското сдружение "Самаряни". Иванко е баща на малката певица от Стара Загора Гери Тодорова.

Концертът е тази вечер от 18.30 ч. в залата на Старозагорската опера. В него ще участват малките таланти Крисия, Симона и Тереза, Орлин Павлов, Йоанна Драгнева, Теди Кацарова, Георги Дюлгеров, Тони Димитрова, Ралица Ангелова от „Тоника СВ“. На сцената, за да подкрепи своя баща ще излезе и Гери с детска музикална формация „Звездопад“.

Входът е с покани, които са на минимална дарителска стойност от 10 лв. и се разпространяват от Сдружение „Самаряни“, тел. 042/621 083.

Над 1000 ръчно изработени хартиени жерави ще бъдат раздадени по време на концерта „Надежда за Ванко“.

До този момент от кампанията е събрана сума в размер на близо 50 хил. лв., съобщи преди няколко дни Димо Димов от сдружение "Самаряни". „Срещаме безпрецедентна подкрепа както от кмета и Община Стара Загора, така и от бизнеса, от стотици хора. Само допреди няколко години това не бе така и работихме трудно. А защо жерави? Защото има поверие, че ако човек получи 1000 хартиени жерава има право на едно желание, обясниха организаторите.

Всеки, който няма възможност да присъства на концерта може да направи дарение със SMS с текст DMS SAMARITANS на номер 17 777 за всички мобилни оператори, или по банков път:
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
IBAN: BG83UNCR70001520533134
BIC: UNCRBGSF
Титуляр на сметката: СНЦ "Самаряни"
Основание: за Иванко Тодоров