Лора Крумова на старта на новото си шоу: Няма да се омъжвам!

Журналистката смени името на предаването си още преди старта му

Галя Щърбева и Лора Крумова смениха името на предаването си още преди старта му в ефира на Нова телевизия. Първоначалната идея бе магазинното предаване в събота следобед да се казва „На шестия ден", но се оказа, че правата за името държи началничката на радио К2 Илиана Беновска. Тя дори има предаване със същото име. Така в крайна сметка Щърбева и Крумова се спрели на „Комбина".

Същото име носи и най-популярният български филм от 80-те години на миналия век, дело на режисьора Никола Рударов, с участието на Иван Иванов и Ваня Цветкова. „Имахме много работни заглавия, но това ни пасна най-добре", обясняват телевизионерките, макар доста да са напирали за „Шестия ден". Водещите вече са си харесали новото име и се радват, че „комбина" е игра на думи, защото, освен че двете са екип, ще бъдат и комбина с публиката, която ще взима дейно, но контролирано участие в предаването.

Именно заради присъствието на зрителите в новото студио, което се намира в столичен мол, стартът на шоуто се забавя за средата на март, обясниха дамите пред Сашо Диков. Двете обаче не споменаха точна дата за пилотното предаване и това накара журналиста да им направи справедлива забележка, че конкуренцията от Би Ти Ви вече показа съботното магазинно предаване „Мармалад", чиито водещи са Митко Павлов и Радост Драганова. Премиерата му бе през изминалия уикенд, пише "Всеки ден".

Щърбева и Крумова обявиха, че тяхната продукция ще бъде съвсем различна от всичко показано досега. Бившата водеща на „Тази събота" и „Тази неделя" и Диков влязоха в лют спор кой кого е уволнил в телевизия „Канал 3", като ексшефът в кабеларката наблегна, че той е подписал заповедта за изгонването на Лора. Тя обаче контрира, че сама е напуснала, и директно обвини бившия си началник, че много забравя.

Крумова бе категорична, че няма да се омъжва и ще държи бащата на детето си Сотир далеч от медиите. „Това е неговото желание, той не се интересува от камерите и не обръща внимание дали ще бъда на екран, или просто момичето до него", уточни Крумова.

Галя подкрепи решението на приятелката си, понеже тя също не обича да излага на показ личния си живот. „Сватбата ми не бе тайна, но аз държа да правя разлика между публичния си образ и този на съпруга и майка", поясни тя. Двете с Лора не приемат упреците, че са родили по-късно, защото според тях жените между 20 и 30-ата си година са все още незрели.