Порно звезди определиха "50 нюанса сиво" като обида за бизнеса им

Критиката също прие хладно филма, което обаче не му попречи да оглави боксофиса с 82 млн. долара, спечелени за седмица

След като Мадона се изказа пренебрежително за "Петдесет нюанса сиво", сега това сториха и "вещите в занаята". Порно актрисите Надя Стайлс, Мерседес Карера и Нина Ел назоваха пет причини, поради които не харесват "Петдесет нюанса сиво". Първата е, че това е банална история с доминиращ мъж и послушна жена. На второ място те отбелязват, че във филма няма никакъв секс, всичко е орязано и допълват, че това като цяло бил пълна скука!

Порно звездите споделят също, че билетите са скъпи и риторично питат "Защо трябва да плащаме толкова много, когато можем да гледаме истински секс онлайн и при това, съвършено безплатно?". "Вещите в занаята" "оплюват" филма, защото бил тъп, както и романа. "Веднъж си се набутал, като си си купил книгата. Защо трябва да се набутваш и за филма?", шегуват се те. Не на последно място трите фурии споделят, че секса в романа, а оттам и във филма, е не просто скучен, но дори е обида за порноиндустрията, а метафорите били уникални по глупостта си.

Главните роли в "Петдесет нюанса сиво" изпълняват Дакота Джонсън и Джейми Дорнан. Критиката също прие хладно филма, което обаче не му попречи да оглави боксофиса с 82 млн. долара, спечелени за седмица.