Пловдивската депутатка Ана Баракова паркира неправилно Поршето си в мола (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

24-02-2015, 19:45

Снимка:

http://btvnovinite.bg

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Лъскавата кола отсяда на забранено място, но с депутатски стикер на предното стъкло

Лъскаво черно „Порше Кайен" редовно отсяда на забранено за престой място в подземния паркинг на столичния мол „Парадайз". Заинтригуваните виждат и друго. На предното стъкло има стикер - пропуск за паркинг на името на депутатката Ана Баракова.

Запознати с правилата в Народното събрание са наясно, че той важи единствено за паркоместата на законодателите около двете им сгради в центъра на София. А дори разрешителното да е за цяла България, поршето в мола стои извън разграфените разрешени паркоместа.

Автомобилът не е собственост на парламента, чиито коли имат друг стикер - на задното стъкло с надпис „Народно събрание".

Засега Ана Баракова мълчи по въпроса, съобщава Клуб Z. Няма яснота дали първата независима депутатка в 43-тото НС лично паркира „Кайена" в мола или е преотстъпила я колата, я самия пропуск на някой друг.

Такъв случай вече беше разкрит. Миналата седмица пак будни граждани алармираха за автомобил, кацнал върху тротоара в близост до жилищна сграда в София. На предното му стъкло също имаше депутатски стикер, издаден от парламента на името на народната избраничка от „Атака" Миглена Александрова, която е член на транспортната комисия - ресорна и по правилата за движение по пътищата.