Александра скочила въпреки семейното щастие, дъщеря й Алиса се бори за живота си

Животът

17-03-2015, 23:02

Снимка:

снимка, фейсбук

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рускиня се хвърли заедно с тригодишното си дете от петия етаж в Бургас

Най-коментираната версия обаче е тежка депресия

3-годишната Алиса, която заедно с майка си полетя от 5-я етаж на кооперация в "Лазур", е дала признаци на живот. Детето е с тежка черепно-мозъчна травма. То е настанено в отделението по Реанимация на бургаската многопрофилна болница в много тежко състояние. От Интензивното отделение казаха, че сърцето дава признаци на живот и Алиса има шанс да бъде оперирана.

Според съседи на младата майка, която загина днес, скачайки заедно с момиченцето си от терасата на своята квартира, семейството е живяло много щастливо, а майка й Александра била посветена на дъщеря си. Това показват и постовете  на семейството във фейсбук.

От друга страна, Александра е търсела внимание от съседи и близки. Най-коментираната версия за трагедията в семейството, подобна на тази от от август 2014 година, когато рускиня се опита да се самоубие заедно с децата си, е тежка депресия.

Сигналът за трагичния инцидент е получен в 18:08 ч. в Пето РУП. Жената е скочила от балкона на апартамента, в който е живеела под наем, заедно с дъщеря си и съпруга си. Мъжът също е руснак и работи в родината си. Семейството ден по-рано се е върнало от почивка на Пампорово, разказа за Burgasutre.bg хазяинът. Според него жената е изглеждала видимо притеснена.